lecturaaz
Lista Forumurilor Pe Tematici
lecturaaz | Inregistrare | Login

POZE LECTURAAZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Tanya_sexy din Hunedoara
Femeie
24 ani
Hunedoara
cauta Barbat
24 - 47 ani
lecturaaz / ➡️📖 BIBLIOTECA 📖⬅️ / J.K. Rowling - Harry Potter Si Camera Secretelor  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 1543


Harry Potter are o vara destul de agitata: primeste avertismente de la un elf de casa Dobby, are o zi de nastere neplacuta si fuge de acasa cu masina zburatoare a lui Ron Weasley .

La Hogwarts incepe un nou an scolar, iar Harry aude niste soapte ciudate pe coridoarele goale. Au loc atacuri misterioase, previziunile lui Dobby par sa se adevereasca. In scoala lucrurile o iau razna, copiii din familiile de Incuiati (porecliti Sange-mal) incep sa fie impietriti de o fiara misterioasa. Harry, Ron si Hermione afla ca fiara este un basilisc, un sarpe care te ucide doar uitandu-se in ochii tai. Harry cauta multe indicii si reuseste sa deschida Camera Secretelor folosind reptomita (limba serpilor) si gaseste salasul basiliscului, unde il intalneste pe Tom Riddle si pe sora mai mica a lui Ron, Ginny.

Afla ca Riddle o folosise pe Ginny prin jurnalul acesteia, astfel incat sa poata reveni la forma umana, el fiind in realitate Lordul Cap-de-Mort (Voldemort), acel raufacator de care toti se tem. Pana la urma, cu ajutorul Jobenului si a lui Fawkes (pasarea Phoenix al lui Dumbledore) Harry invinge basiliscul si il distruge pe Tom astfel salvand-o pe Ginny. La sfarsitul anului, Potter se intoarce in casa unchilor sai si indura multe rautati in timpul vacantei.






pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la

SUSTINE EXISTENTA ACESTUI FORUM PRINTR-O DONATIE: