lecturaaz
Lista Forumurilor Pe Tematici
lecturaaz | Inregistrare | Login

POZE LECTURAAZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
anka...
Femeie
25 ani
Valcea
cauta Barbat
25 - 40 ani
lecturaaz / ➡️📖 BIBLIOTECA 📖⬅️ / Daphne Du Maurier - Golful Francezului  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 1543


Personajul principal, Dona, face o vizita la proprietatea ei din Navron, comitatul Cornwall, Anglia. Aici, descopera ca, in golful situat pe domeniul ei, se ascunde un temut pirat francez care ii inspaimantase pe toti locuitorii tinutului.

Cunoscandu-l indeaproape pe Jean-Benoit Aubrey, Dona isi da seama ca are de-a face cu un om educat si citit, cu mult superior sotului ei. Intre cei doi se infiripa o frumoasa poveste de dragoste, in care fiecare isi risca viata sau reputatia pentru celalalt. Astfel, Dona se imbarca pe corabia iubitului ei, pornind intr-o expeditie de cucerire a navei unui negustor foarte bogat, care locuieste in apropierea domeniului familiei sale.

In vremea asta, sotul Donei pune la cale un complot, iar piratul este prins de catre locuitorii din Navron si inchis intr-un turn. Pusa in fata acestei situatii, Dona incearca sa-si salveze iubitul, complicandu-si si mai mult existenta. Daphne du Maurier, autoarea acestui frumos roman, este una dintre cele mai apreciate scriitoare ale literaturii britanice.






pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la

SUSTINE EXISTENTA ACESTUI FORUM PRINTR-O DONATIE: