lecturaaz
Lista Forumurilor Pe Tematici
lecturaaz | Inregistrare | Login

POZE LECTURAAZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Ela 22 Cluj la Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Cluj
cauta Barbat
22 - 48 ani
lecturaaz / ➡️📖 BIBLIOTECA 📖⬅️ / Doru Davidovici - Lumi Galactice  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 1543


In cartea Lumi galactice (titlu original Colegii mei din nestiut), Davidovici dezvolta intr-un stil propriu si cu o competenta conferita de profesia sa de pilot militar, o serie de teorii asupra probabilitatilor si implicatiilor existentei civilizatiilor extraterestre. Prin aceasta carte si-a aratat o alta fata, aceea de cercetator impatimit al teoriilor despre lumi paralele si al fenomenului OZN.

In dupa-amiaza zilei de 20 aprilie 1989, Doru Davidovici a zburat pentru ultima oara. In al saselea zbor din acea zi, avionul MIG-21, pilotat de Davidovici impreuna cu elevul sau, locotenentul major Dumitru Petra, s-a prabusit de la 1.000 de metri, din motive necunoscute, la revenirea dintr-un zbor de antrenament.

Absolvent al Scolii Superioare de Ofiteri Activi de Aviatie in anul 1967 cu gradul de locotenent si al Academiei Militare in perioada 1977-1979.
Pilot, comandant de patrula si de escadrila in Regimentul 86 Aviatie vanatoare, inspector pentru aviatia de vanatoare in Comandamentul Aviatiei Militare intre1981-1986.






pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la

SUSTINE EXISTENTA ACESTUI FORUM PRINTR-O DONATIE: