lecturaaz
Lista Forumurilor Pe Tematici
lecturaaz | Lista de useri | Cauta | Inregistrare | Login

POZE LECTURAAZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
morena_luv la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
31 - 80 ani
lecturaaz / ➡️📖 BIBLIOTECA 📖⬅️ / Gerald Durrell - Pasari, Lighioane Si Rubedenii   Postati raspuns
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 3 luni
Postari: 618


Cum e sa primesti cadou de ziua ta un magarus adorabil, livrat direct la tine in camera si inzorzonat cu pene si decoratiuni de Craciun? Ori sa haladuiesti prin cranguri de maslini escortat de trei catei, cautand tot felul de lighioane cu care sa-ti terorizezi familionul? Gerry a avut parte de toate pe insorita insula Corfu: a adunat o herghelie de caluti de mare, a asistat la o nastere in sat care s-a desfasurat direct in fata lui, a adus acasa o testoasa moarta pe care a disecat-o pe veranda si i-a intins matele peste tot, spre oripilarea familiei, a pescuit sepii dupa metoda „chemarea dragostei” si a luat un pranz demn de un capcaun cu o contesa durdulie si cam dusa care i-a facut cadou o bufnita.

Nu putem spune ca ceilalti membri ai familiei Durrell se plictiseau: Margo a facut sedinte de spiritism sa-si vindece acneea, Leslie a fost dat in judecata pentru o tarasenie in care au fost implicati niste curcani, in timp ce Larry (scriitorul Lawrence Durrell) invita acasa tot soiul de tipi dubiosi care, beti crita, mai cadeau prin cate un put, iar doamna Durrell era curtata insistent de un capitan de vas slobod la gura.

O carte incantatoare, luminoasa, in care umorul dement functioneaza ca un antidepresiv perfect.https://rapidgator.net/file/613f3365218 ... i.rar.htmlpus acum 2 saptamani
  Citati
Pagini: 1   Postati raspuns
Mergi la

SUSTINE EXISTENTA ACESTUI FORUM PRINTR-O DONATIE: