lecturaaz
Lista Forumurilor Pe Tematici
lecturaaz | Inregistrare | Login

POZE LECTURAAZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bby67 pe Simpatie.ro
Femeie
19 ani
Bucuresti
cauta Barbat
19 - 70 ani
lecturaaz / ➡️📖 BIBLIOTECA 📖⬅️ / Agatha Christie - E Usor Sa Ucizi  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 1543


Luke Fitzwilliam isi punea aceasta intrebare, in timp ce cobora pasarela spre doc.Intrebarea ii staruise in minte cat asteptase la vama. Iar cand, in fine, isi lua locul in trenulcare ducea pasagerii vaporului, ii revenise dintr-o data.Concediile in Anglia insemnau altceva. Bani multi, pe care sa-i arunci in toate partile(sau, oricum, incepi sa-i risipesti!), vechi prieteni pe care sa-i vizitezi, intalniri cu altii,veniti acasa ca si el – o atmosfera lipsita de griji, in genul: "Ei, n-o sa dureze. Ar fi cazul sama si distrez! Curand plec inapoi".

Acum insa, nu se mai punea problema intoarcerii. Nu vor mai fi nopti toride siinabusitoare, nici soarele orbitor si frumusetea tropicala a vegetatiei abundente, nici serisinguratice in care citea si recitea numere vechi din "The Times".Era un pensionar onorabil, cu cateva modeste venituri particulare in plus, un domn faragriji, care se reintorcea in tara sa – Anglia. Oare cum isi va petrece timpul?Anglia! Anglia, intr-o zi de iunie, sub un cer intunecat si un vant taios si patrunzator. Nu prea parea sa-l intampine cu drag printr-o zi ca asta! Si oamenii! Doamne, oamenii!
Multimi intregi, cu chipurile cenusii ca si cerul – chipuri nelinistite si preocupate. Iar caselerasareau pretutindeni ca ciupercile!

Niste casute revoltatoare! Pe tot parcursul niste cotete prapadite cu pretentii!Cu un efort, Luke Fitzwilliam isi muta ochii de la peisajul ce se intindea dincolo defereastra vagonului si se cufunda in lectura ziarelor pe care tocmai le cumparase: "TheTimes", "The Daily Clarion" si "Punch".Incepu cu "The Daily Clarion". "Clarion" vorbea numai de derbiul de la Epson."Pacat ca n-am ajuns ieri. N-am mai vazut un derby de cand aveam nouasprezece ani",se gandi Luke.Sublinie numele unui cal din formatia "Club" si se uita sa vada ce pronostica in ziar corespondentul Clarionu-lui despre el. Dintr-o propozitiune il nimicise: "Cat privesteceilalti, Jujube II, Mark's Mile, Santony si Jerry Boy, au putine sanse de calificare. Un posibil invins ar fi si..." Dar pe Luke nu-l interesa posibilul invins. Privirile i se atintisera asupra pariului. Indreptul lui Jujube II era trecuta cota modesta de 40 la 1.Se uita la ceas. Patru fara un sfert: "Ei! Acum s-a terminat!" se gandi el. Regreta ca nu a pariat pe Clarigold care era al doilea favorit...






pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la

SUSTINE EXISTENTA ACESTUI FORUM PRINTR-O DONATIE: