lecturaaz
Lista Forumurilor Pe Tematici
lecturaaz | Inregistrare | Login

POZE LECTURAAZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
barbyy
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
lecturaaz / ➡️📖 BIBLIOTECA 📖⬅️ / Patrick Braun - Comorile Incasilor  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 1543


“Cunosc o tara unde se bea si se mananca in vase de aur!” Indianul nu mintea! Ceea ce spunea era perfect adevarat. Aceasta tara exista intr-adevar in Lumea Noua, inaintea sosirii primilor conchistadori (…).
Acest imperiu, de o bogatie nemasurata, care a creat atatea disensiuni in lumea occidentala inca din secolul al XVI-lea, nu mai e reprezentat azi decat prin remarcabile ruine, risipite ici si colo in junglele Amazonului sau pe podisurile inghetate ale Anzilor.

Cine si-ar putea astazi inchipui acele ziduri acoperite cu placi de aur sau grotele de piatra stearpa pline cu idoli pretiosi?
Si totusi! A fost o vreme cand aceste sarmane ruine, strabatute zi de zi de grupurile de turisti (…), isi asterneau umbrele peste comori incalculabile. Patrick Braun
Cartea iti ofera atat imaginea bogatiilor fabuloase detinute de incasi, a credintei lor nemarginite in zeul Soare, dar si a aviditatii conchistadorilor spanioli din secolul al XVI-lea dornici sa puna mana prin orice mijloace pe comoara nepretuita a incasilor. O carte bazata pe fapte reale, care ne ofera o perspectiva a vietii acestei civilizatii marcante si disparute atat pentru Lumea Noua, dar mai ales pentru Lumea Veche… Simu Daniel






pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la

SUSTINE EXISTENTA ACESTUI FORUM PRINTR-O DONATIE: