lecturaaz
Lista Forumurilor Pe Tematici
lecturaaz | Inregistrare | Login

POZE LECTURAAZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazylife
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
lecturaaz / ➡️📖 BIBLIOTECA 📖⬅️ / Ben Carson - Maini Inzestrate  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 1543


In best-seller-ul Maini inzestrate, dr. Carson demonstreaza ca soarta noastra nu depinde de stele sau de statistici, ci de noi insine. Recunoaste ca a ajuns un neurochirurg bun datorita faptului ca a descoperit capacitatea innascuta pe care i-a dat-o Dumnezeu si s-a perfectionat, punandu-si la lucru mainile inzestrate.
Medicul primar neurochirurg, care a conceput si a coordonat cu succes numeroase operatii pe creier, nu este altul decat pustiul care altadata colinda mahalalele orasului Detroit.

Doctorul Ben Carson este licentiat al Universitatii Yale si al Facultatii de Medicina de la Universitatea din Michigan. In prezent, este directorul sectiei de neurochirurgie infantila a Spitalului Universitatii John Hopkms din Baltiniore, Maryland. Locuieste impreuna cu sotia, Candy, si cu cei trei fii in West Fnendship, Maryland. Este autorul besl-seller-ului Maini inzestrate. Un om deosebit, cu o poveste de viata captivanta care isi impartaseste viziunea despre viata atat copiilor din scoli cat si echipelor manageriale ale marilor companii.






pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la

SUSTINE EXISTENTA ACESTUI FORUM PRINTR-O DONATIE: