lecturaaz
Lista Forumurilor Pe Tematici
lecturaaz | Inregistrare | Login

POZE LECTURAAZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlinaMicu pe Simpatie
Femeie
25 ani
Brasov
cauta Barbat
25 - 39 ani
lecturaaz / ➡️📖 BIBLIOTECA 📖⬅️ / Florence L. Barclay - Mataniile  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 1543


Scris in 1910, titlul romanului Mataniile este dat de cel al unei romante (Rosary) care leaga doua suflete pereche intr-o poveste de dragoste la inceputul secolului trecut. Iubirea profunda si devotamentul neconditionat inving obstacolele, aparent de netrecut, spre bucuria eroilor si incantarea cititorului desprins pentru o clipa din cotidian.

Povestea se invarte in jurul lui Jane Campion si Garth Dalmain. Jane este talentata, inteligenta, blanda si independenta. Cu toate acestea ea este o eroina unica, deoarece, spre deosebire de protagonisti de sex feminin, din mai multe povesti de dragoste, Jane este descrisa ca fiind casnica. Ea este, de asemenea, mai in varsta decat Garth, un barbat vibrant, energic, talentat, si extraordinar de frumos.

Titlul se refera la un cantec popular scris in 1898 de compozitori Ethelbert Nevin si Robert Cameron Rogers. Garth isi da seama ca el este indragostit de Jane dupa asculta cantecul, la un spectacol public. Cand el declara dragostea sa de Jane si doreste sa se casatoreasca cu ea, ea il refuza, desi il iubeste; Jane nu crede ca Garth va fi fericit traind cu o femeie simpla, pentru tot restul vietii sale.






pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la

SUSTINE EXISTENTA ACESTUI FORUM PRINTR-O DONATIE: