lecturaaz
Lista Forumurilor Pe Tematici
lecturaaz | Inregistrare | Login

POZE LECTURAAZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dannutzza
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 52 ani
lecturaaz / ➡️📖 BIBLIOTECA 📖⬅️ / Jules Verne - Castelul Din Carpati  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 1543


In satucul Werst se intampla lucruri ciudate, ce-i determina pe locuitori sa creada ca Diavolul a pus stapanire pe castel. Un vizitator, contele Franz de Telek in varsta de 27 de ani, nu crede in aceste legende si vrea sa verifice chiar el ce se intampla la acel castel. Afla ca proprietarul este nimeni altul decat baronul Rodolphe de Gortz, o cunostinta mai veche de-a lui.

Dar Telek si Gortz nu au fost amici, ci rivali - cu ani in urma, cei doi s-au luptat pentru inima aceleiasi femei, doamna La Stilla, o cantareata italiana. Contele a crezut ca femeia murise, insa incepe sa ii vada imaginea in castel si chiar sa ii auda vocea. Acest lucru il motiveaza si mai mult sa continue ancheta despre castel si baron.






pus acum 1 an
   
mihai2lung
Membru nou

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 3
Excelenta carte. Am ascultat-o cu placere.

pus acum 1 an
   
JennyBarnes
Membru

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 1 an
Postari: 73
Actiunea romanului se petrece undeva in Transilvania, pe langa satul Werst, unde se inalta Castelul din Carpati, parasit dupa plecarea ultimului sau stapan, baronul Radu de Gorj.

Intr-o zi semne de viata se vad dinspre castel: o dara de fum. In plus, o voce misterioasa se aude la hanul La Regele Matei. Tanarul padurar Nicu Deac si doctorul Patak isi inving teama si se indreapta spre castel, ca sa vada ce se intampla, dar expeditia lor da gres. In Werst soseste contele Francisc de Telec, care hoinareste prin lume pentru a uita de moartea tragica a iubitei lui, cantareata de opera Stilla. Afland ca misteriosul Castel din Carpati ii apartine celui care l-a blestemat in momentul mortii Stillei, se hotaraste sa porneasca intr-acolo. O descoperire incredibila il asteapta...


_______________________________________
'Everything you can imagine is real.'

pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la

SUSTINE EXISTENTA ACESTUI FORUM PRINTR-O DONATIE: