lecturaaz
Lista Forumurilor Pe Tematici
lecturaaz | Inregistrare | Login

POZE LECTURAAZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
blacksilk la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Buzau
cauta Barbat
23 - 45 ani
lecturaaz / ➡️📖 BIBLIOTECA 📖⬅️ / Alexandre Dumas - Vicontele De Bragelonne  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 1543


Publicat in patru volume in colectia Alexandre Dumas, romanul Vicontele de Bragelonne incita prin povestea sa, in care misterele si pericolele pandesc la tot pasul.
Romanul prezinta intamplari desfasurate la ani multi dupa aventurile infatisate in „Cei trei muschetari“ si „Dupa 20 de ani“. Actiunea se petrece in perioada 1660-1667 si urmareste, pe de o parte, ascensiunea la putere a faimosului monarh Ludovic al XIV-lea.
Dintr-un tanar sovaitor si influentabil, acesta se transforma treptat intr-un conducator desavarsit, care avea sa ramana in istoria Europei in ipostaza de „Regele Soare“.

Monarhul are nevoie de ajutorul lui d'Artagnan, fost capitan al muschetarilor, pentru a-l readuce la tronul Angliei pe Carol al II-lea. Asa se face ca unul dintre cele mai indragite personaje ale literaturii franceze porneste intr-o noua aventura. Desi romanul are un titlu care-l denumeste pe Raoul, fiul adoptat de Athos, povestea se concentreaza in mare parte pe evolutia acestei importante personalitati istorice.






pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la

SUSTINE EXISTENTA ACESTUI FORUM PRINTR-O DONATIE: