lecturaaz
Lista Forumurilor Pe Tematici
lecturaaz | Inregistrare | Login

POZE LECTURAAZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Larina23
Femeie
23 ani
Timis
cauta Barbat
28 - 80 ani
lecturaaz / ➡️📖 BIBLIOTECA 📖⬅️ / Charles Stanley - Darul Iertarii  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 1543


Dr. Charles Stanley, unul dintre cei mai influenti lideri spirituali ai zilelor noastre, ne impartaseste in "Darul iertarii" care este cheia pentru o pace personala - si chiar mondiala. Dupa ce ne spune ca nici un pacat nu este atat de ingrozitor, incat sa blocheze iertarea lui Dumnezeu, si nici atat de nesemnificativ, incat sa nu fie nevoie de mila divina, el ne dezvaluie cum putem sa primim iertarea lui Dumnezeu in mod specific.

Autorul accentueaza faptul ca lipsa iertarii poate avea ca rezultat separarea, amaraciunea, dusmania, indiferenta si chiar depresia. De multe ori, o atitudine neiertatoare si/sau neiertata poate evolua intr-o neliniste generalizata, astfel incat - in cele din urma - fie ne pierdem autocontrolul, fie pierdem controlul asupra situatiei.

In Darul iertarii, dr. Stanley ne invata cum sa traim o viata de iertare in cadrul relatiilor si cum sa facem din iertare o practica permanenta a vietii noastre. Combinand intamplari reale din viata lui si din vietile celor pe care i-a consiliat, el ne arata cum pacea - care vine din iertare - ne afecteaza reactiile primare fata de noi insine, fata de ceilalti oameni si fata de Dumnezeu.

Indiferent de situatia ta, indiferent de ceea ce s-a Intamplat In trecut, tine minte ca tu pierzi, daca nu Iti rezolvi acest duh neiertator... Porti In tine puterea de-a ierta, de-a fi vindecat si de-a fi eliberat, pentru a-ti trai viata din plin. - Charles Stanley

Charles Stanley este pastor al bisericii First Baptist din Atlanta, Georgia, care numara peste 15.000 de membri, si a fost ales de doua ori presedinte al Conventiei Baptiste de Sud. Este bine cunoscut prin lucrarea lui la radio si televiziune IN TOUCH, o lucrare care a atins mii de oameni din Intreaga lume. El este autorul multor carti, printre care Walking Wisely, The Source of My Strength, Enter His Gates, Success God's Way si Our Unmet Needs.

Dr. Stanley si-a luat licenta In arte la Universitatea Richmond, licenta In teologie la Southwestern Theological Seminary, masteratul si doctoratul la Luther Rice Seminary.






pus acum 4 luni
   
Pagini: 1  

Mergi la

SUSTINE EXISTENTA ACESTUI FORUM PRINTR-O DONATIE: