lecturaaz
Lista Forumurilor Pe Tematici
lecturaaz | Inregistrare | Login

POZE LECTURAAZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Diana96 Profile
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 50 ani
lecturaaz / ➡️📖 BIBLIOTECA 📖⬅️ / Isabel Allende - Ce Vrem Noi, Femeile  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 1543


Isabel Allende plonjeaza in adancurile memoriei si ne ofera o carte emotionanta, dar imbibata de umorul sau caracteristic, despre relatia cu feminismul si conditia de femeie, o pledoarie pentru viata care trebuie traita, simtita si savurata cu deplina intensitate. In cea mai noua carte a sa, marea autoarea chiliana ne invita s-o insotim intr-o calatorie personala in care, cu harul ei de povestitoare, reviziteaza episoadele ce o leaga de feminism, din copilarie pana astazi.

Ne face cunoscute portretele unor femei cu rol esential pentru destinul sau, ne vorbeste despre scriitoare si activiste, lauda creatia unor tinere artiste care exprima revolta generatiei lor si, nu il ultimul rand, se inclina in fata anonimelor care, cunoscand suferinta produsa de violenta, s-au ridicat si, cu demnitate si curaj, au mers mai departe. Ele sunt cele care au inspirat-o si au insotit-o pe intregul parcurs al al vietii, sunt femeile sufletului ei. Toate acestea fara sa piarda nici o farama din inconfundabila sa bucurie de a trai si amintindu-ne ca, dincolo de varsta, exista intotdeauna o vreme pentru dragoste.






pus acum 9 luni
   
JennyBarnes
Membru

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 1 an
Postari: 73
Isabel Allende, (născută pe 2 august 1942 în Lima, Peru), scriitoare chiliano-americană în tradiția realismului magic, considerată una dintre primele romanciere de succes din America Latină.

_______________________________________
'Everything you can imagine is real.'

pus acum 9 luni
   
Pagini: 1  

Mergi la

SUSTINE EXISTENTA ACESTUI FORUM PRINTR-O DONATIE: