lecturaaz
Lista Forumurilor Pe Tematici
lecturaaz | Inregistrare | Login

POZE LECTURAAZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bianca777 pe Simpatie.ro
Femeie
19 ani
Brasov
cauta Barbat
19 - 61 ani
lecturaaz / ➡️📖 BIBLIOTECA 📖⬅️ / Heidi Sawyr - Hiperintuitivii  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 1543


Cartea scrisa de Heidi Sawyer va va oferi instrumentele vindecatoare necesare Persoanei Intuitiv-Senzitive: o voce pentru lumea dumneavoastra neauzita. De-a lungul vietii sale, autoarea a avut oportunitatea sa experimenteze multe extreme. Acestea au invatat-o complexitatea credintei omenesti, i-au revelat o tarie de caracter pe care nu a stiut niciodata ca o are si-au dezvaluit puterea calatoriei intuitive, redandu-i astfel pasiunea pentru viata.

Paginile cartii Hiperintuitivii reprezinta ghidul dumneavoastra ca Persoana Intuitiv-Senzitiva: o extraordinara introspectie a sufletului. Va va oferi profunzimea pe care o cautati, raspunsurile care v-au scapat pana acum. Va va ajuta sa va vindecati si va va oferi calea pentru a va apropia de cei asemeni dumneavoastra.

Experienta unei complicate interventii chirurgicale prin care a trecut, a invatat-o pe Heidi Sawyer ca intuitia este o credinta profunda, o incredere de neclintit in lumea interioara. In acea zi care putea fi ultima din viata sa, Heidi a invatat sa aprecieze faptul ca starea de exacerbare a ingrijorarii sau a multumirii, pe care o ofera natura intuitiva, nu trebuie sa ramana asa: dar poate fi pusa in perspectiva. Cu antrenament interior continuu, spune ea, intuitiv-senzitivitatea poate fi o binecuvantare.






pus acum 10 luni
   
Pagini: 1  

Mergi la

SUSTINE EXISTENTA ACESTUI FORUM PRINTR-O DONATIE: