lecturaaz
Lista Forumurilor Pe Tematici
lecturaaz | Inregistrare | Login

POZE LECTURAAZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazy_hell_angel
Femeie
25 ani
Gorj
cauta Barbat
25 - 53 ani
lecturaaz / ➡️📖 BIBLIOTECA 📖⬅️ / John Macarthur - Mantuit Mai Presus De Orice  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 1543


SUNT EU MANTUIT CU ADEVARAT?

OARE MA VOI DUCE IN CER?

CUM AS PUTEA FI SIGUR DE MANTUIREA MEA?

In anumite momente ale umblarii lor spirituale, toti crestinii s-au confruntat cu astfel de intrebari. Prin urmare, ce raspunsuri ofera Dumnezeu unor asemenea framantari provocatoare?

Renumitul pastor si autor de carti crestine, John Macarthur, este convins ca fiecare credincios ar trebui sa se bucure de realitatea si siguranta mantuirii sale. In urma unor studii biblice intense, autorul reexamineaza texte biblice cheie, abordeaza intrebari dificile si aduce lumina asupra adevaratei naturi a mantuirii. Citind aceasta carte, vei simti incurajarea de a-ti dori sa ai parte de harul mantuitor pe care il gasesti in Isus Cristos.

Mantuit mai presus de orice indoiala ofera un ghid de studiu pe care il poti folosi atat in particular, cat si in studii colective. Ghidul contine intrebari de investigare, sugestii pentru rugaciune si activitati, toate menite sa faca legatura intre adevarurile biblice care schimba viata unui om si aspectele practice ale vietii de fiecare zi.

JOHN MACARTHUR este pastor-invatator la Grace Community Church in Sun Valley, California, presedinte al scolii The Master’s University and Seminary si invatatorul biblic al organizatiei Grace to You, organizatie crestina mass-media. In urma unei slujiri pastorale de peste patruzeci de ani, John a scris mai multe carti, printre care The MacArthur Study Bible si Evanghelia dupa Isus.






pus acum 10 luni
   
Pagini: 1  

Mergi la

SUSTINE EXISTENTA ACESTUI FORUM PRINTR-O DONATIE: