lecturaaz
Lista Forumurilor Pe Tematici
lecturaaz | Inregistrare | Login

POZE LECTURAAZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
barbyy pe Simpatie
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
lecturaaz / ➡️📖 BIBLIOTECA 📖⬅️ / Colleen McCullough - Pasarea Spin  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 1528


Dupa aproape patru decenii de la lansare, Pasarea Spin - tulburatoarea poveste a unei iubiri interzise, continua sa fascineze milioane si milioane de cititori din intreaga lume.
Titlul cartii i-a fost inspirat autoarei de mitul unei pasari ce canta o singura data in viata, mai dulce decat orice alta vietate de pe pamant. Din momentul in care isi paraseste cuibul, pleaca in cautarea unui copac cu spini si nu isi afla odihna pana nu-l gaseste. Apoi, cantand printre ramurile salbatice, ea se arunca in spinul cel mai lung si mai ascutit.

In imbratisarea mortii, isi invinge propria agonie scotand un tril ce le depaseste pe cele ale privighetorii si ciocarliei la un loc. Un cantec la superlativ, ca tribut al existentei sale.
Asemenea pasarii spin, tanara Meggie Cleary si preotul Ralph de Bricassart se arunca in mod constient in varful spinului, suferind cele mai crunte dureri de dragul cantecului care se numeste iubire. Si aceasta, pentru ca, se spune, ce-i mai bun pe lume are un singur pret:cel al unei mari dureri.
O capodopera literara ce a dobandit aureola unei legende.






pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la

SUSTINE EXISTENTA ACESTUI FORUM PRINTR-O DONATIE: